Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Reportatge sobre el Telecentre de Ribera d'Ebre

Publicat el 11/01/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
imatge_telecentre_ribera_debre
imatge_telecentre_ribera_debre

El Punt TIC de Ribera d'Ebre és una instal·lació d'àmbit comarcal, equipada amb una infraestructura tècnica que es reparteix en 18 seus municipals. En el següent reportatge coneixerem algunes d'elles i la tasca que desenvolupen diàriament.

Flix, la Torre de l'Espanyol, Móra la Nova, Móra d'Ebre i Benissanet són 5 de les 18 seus que es troben al territori de la Ribera d'Ebre. Tot i la seva separació física, els 18 punts conformen una mateixa realitat i treballen de forma cohesionada per promoure l'ús i el coneixement de les TIC entre la seva població. Mitjançant aquest sistema, cada població disposa d'una seu municipal que permet que els seus ciutadans puguin connectar-se, sense necessitat de desplaçar-se. Totes aquestes seus estan coordinades pel Punt TIC de Móra d'Ebre, ubicat a la Seu Comarcal de la Ribera d'Ebre.

En el següent vídeo-reportatge, les cinc seus ens parlen de cinc temes i projectes sobre els quals s'està treballant en el territori. Són: la formació, la dinamització, l'aplicatiu de gestió, el programari lliure i l'assessorament tècnic.

 

Podeu consultar i ampliar aquesta informació a la pàgina web del Telecentre de Ribera d'Ebre.