Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Recordeu que disposeu del préstec d'aparell adaptats

Publicat el 28/11/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Aparells adaptats
Aparells adaptats

En el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat el proper 3 de desembre, us recordem que la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació ofereix als Punt TIC la possibilitat de demanar en préstec aparells adaptats per tal d'afavorir l'accés a les TIC a persones amb discapacitats.

L'accés a les noves tecnologies, en el cas de les persones amb discapacitat, es veu sovint dificultat per les mancances dels equipaments estàndard. En aquests vídeos podeu veure com funcionen els aparells adaptats que els Punt TIC teniu a la vostra disposició en format de préstec.

Les adaptacions són de diversos tipus per tal d'afavorir l'accés d'un major nombre de persones. Hi trobem diferents tipus de ratolins i teclats adaptats, així com una pantalla tàctil i commutadors amb diferents suports.

 

 Si veieu que aquestes eines podrien ser útils a alguna persona o grup de participants, les podeu sol·licitar posant-vos en contacte amb l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC: oficina.tecnica[arrova]punttic.cat o 902 365 209.

En aquest altre vídeo podeu conèixer l'experiència de la Fundació Televall de Ribes de Freser, on han comprovat quines eren les més funcionals per a la gent gran i com han reaccionat davant els nous dispositius informàtics.

 

Per a més informació sobre aquestes adaptacions podeu consultar aquest enllaç.