Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Quèferambun.cat, plana web que t'explica com treure suc al teu domini

Publicat el 21/01/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Què fer amb un .cat?
Què fer amb un .cat?

La  Fundació PuntCAT ha creat la plana Quèferambun.cat per tal d'explicar els avantatges i possibilitats que ofereix un domini.cat.

Quèferambun.cat comença explicant què és un domini i per a què serveis i acaba explicant les diferents opcions que tens a l'hora de muntar la teva plana web. Destaca els avantatges del domini .cat i ofereix una guia pas a pas de com crear-se'n un. Com a punts forts d'aquest domini presenta el servei personalitzat d'atenció a l'usuari/ària, el fet de ser un domini segur i innovador i la possibilitat de registrar noms amb els caràcters propis del català (à, é, è, í, ï ó, ò, ú, ü, l·l, ç). També recorda que .cat és el primer i únic domini dedicat a una comunitat de parlants i està gestionat des d'una fundació sense afany de lucre.

Està escrit en un llenguatge entenedor i ofereix diversitat d'enllaços, exemples i material audiovisual, com ara, uns vídeos inspiratsen la idea de Common Craft Explanations in Plain English. També hi ha la possibilitat de descarregar-se la guia sencera en format pdf.