Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Projectes del Màster en dinamització de la societat de la informació i el coneixement

Publicat el 14/12/2009
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Màster en dinamització de la societat de la informació i el coneixement
Màster en dinamització de la societat de la informació i el coneixement

Els responsables del Màster en dinamització de la societat de la informació i el coneixement han volgut posar a disposició de la xarxa les presentacions dels projectes realitzats pels alumnes de la primera edició.

La Generalitat de Catalunya, per mitjà de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, i la UOC han organitzat el Màster en dinamització de la societat de la informació i el coneixement amb l’objectiu de formar professionals capaços de donar resposta a les necessitats amb què les organitzacions es troben davant de la societat de la informació i la comunicació.

A sota, teniu accés als resums dels projectes elaborats pels alumnes del primer postgrau de la primera edició del Màster. Aquests projectes plantegen el disseny, desenvolupament, implementació i avaluació de diferents accions de dinamització i han estat tutoritzats per professionals competents en la matèria tractada. Es posen a disposició de la xarxa, per tal de donar-los a conèixer i fer-ne difusió. Aquestes actuacions es fan amb el consentiment dels autors/ores i sota la següent llicència: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/deed.ca.

Si esteu interessats/des en aprofundir en algun d’aquests projectes podeu accedir a tot el material elaborat contactant amb la següent adreça electrònica: isolina.ramos@gencat.cat.