Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Inscripcions per al 1r trimestre de 2014, a l'Òmnia Badia

Publicat el 13/12/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Part del cartell de la programació de l'Òmnia Badia per al 2014
Part del cartell de la programació de l'Òmnia Badia per al 2014

Els dies 7, 8 i 9 de gener seran les inscripcions per als tallers del Punt TIC - Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès. La novetat de l'oferta formativa per al primer trimestre de 2014 és un taller de telèfons intel·ligents.

Segur que més d’un ja estava esperant la informació per a les properes inscripcions. Doncs ja la tenim aquí. Continuarem amb els tallers de sempre d’Iniciació, correu electrònic, Internet, fotos, Facebook… I a més a més incorporem un taller nou per a mòbils smartphones.

Les inscripcions es faran els dies 7, 8 i 9 de gener de 2014de 10.0 a 13.00 hores per als tallers de matí i de 16.30 a 18.30 hores per als tallers de tarda. El dia 9 només hi haurà inscripcions al matí i seran per acabar d’omplir les places que quedin lliures.

Mireu-vos l’horari i penseu què voleu fer per saber si heu de venir a apuntar-vos al matí o a la tarda, perquè qui vingui a apuntar-se al matí, només podrà inscriure’s a un taller dels que es facin al matí i qui vingui a la tarda, només es podrà inscriure a un taller de la tarda.

L'Òmnia Badia i la Fundació Cívica Oreneta del Vallès us desitgem unes bones festes. Ens veiem passat Reis!

Recordeu que tenim una APP del Punt Òmnia Badia per rebre notificacions al mòbil i veure les notícies del bloc.

Fitxers adjunts: 

Et pot interessat també