Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

De què es parlarà a la trobada anual de Telecentre-Europe?

Publicat el 17/09/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Ponents de la Conferència Anual de Telecentre-Europe 2014
Ponents de la Conferència Anual de Telecentre-Europe 2014

Al voltant de 100 participants i ponents d'institucions europees, fundacions i associacions, organitzacions associades, universitats i la indústria de les TIC es reuniran a Zagreb, Croàcia, del 24 al 26 de setembre. Es tracta de la setena edició de la Conferència Anual de Telecentre-Europe (TEAC), que se centra en les competències per al segle XXI.

El primer dia de trobada, el 24 de setembre, s'obriran debats en quatre grups temàtics. Angela Andersson de la Comissió Europea i Ioana Crihana de l'Associació Nacional de Bibliotecaris i Biblioteques Públiques a Romania hi presentaran bones pràctiques en l'educació d'adults, formació i certificació. Renata Danielienė, que treballa a l'Institut de Tecnologies de la Informació i és assessora jove a Neelie Kroes a Lituània, parlarà sobre les tendències i els reptes relacionats amb les TIC i l'ocupabilitat dels joves. Magdalena Dimkova-Velevska, de l'organització Open the Windows de Macedònia, explicarà la seva experiència professional com a educadora especial en el camp de l'educació inclusiva, les tecnologies de suport i el seu treball amb els estudiants amb discapacitats.

El segon dia portarà a professionals de la indústria de les TIC, acadèmics, responsables polítics i altres parts interessades a la mateixa taula de discussió. Entre ells trobem a Alexander Riedl (DG Connect, Comissió Europea), Gert De Laet (Cisco), Ilona Kish (Reading and Writing Foundation), Meral Akin-Hecke (Campió digital austríac), Christoph Kaletka (Universitat de Dortmund) i Joaquim Torrents (de la xarxa de telecentres espanyola). Intercanviaran els seus punts de vista sobre les competències digitals i els treballs digitals.

L'últim dia estarà dedicat a l'alfabetització mediàtica i multimèdia amb ponents de la UNESCO, Atit, la Ràdio Televisió Croata, l'Institut d'Art Dun Laoghaire, Design and Technology, l'Universitat de Zagreb, i l'Universitat d'Enginyeria Informàtica Aplicada de Croàcia. Els responsables de Telecentre Multimèdia Academy hi compartiran els resultats que han obtingut en set països socis.

Per a més informació podeu consultar la plana web de la conferència.