Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Programa de beques Google per a estudiants de periodisme

Publicat el 21/12/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip de Google
Logotip de Google

El programa de beques Google de periodisme i tecnologia ofereix a joves estudiants de periodisme l'oportunitat de realitzar una estància en una organització nord-americana durant l'estiu de 2013. El termini per presentar sol·licituds acaba el 31 de gener de 2013.

Aquest programa s'adreça a estudiants de periodisme interessats en utilitzar la tecnologia per explicar històries d’una forma nova i dinámica. És d'especial interès per als estudiants de periodisme de dades, la llibertat d'expressió en línia o nous models de negoci per a la indústria.

Google becarà vuit joves per tal que puguin realitzar pràctiques en organitzacions nord-americanes durant 10 setmanes. La dotación econòmica de cada beca serà de 7.500 dòlars i inclourà un pressupost de 1.000 euros per al viatge.

La beca es desenvoluparà durant l’estiu de 2013. Començarà el 3 de juny amb una setmana a la Fundació Knight de Florida i el 10 de juny cada jova acudirà a la seva organització d’acollida. Finalitzaran l'estància amb una setmana de treball a Google California, centrant les seves tasques en les àrees de Google News o Youtube.

Els interessats/des hauran de presentar la seva candidatura abans del 31 de gener de 2013.

Més informació