Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Primeres Jornades de Centres de Coneixement

Des del 26/03/2010 - 10:00
fins el 27/03/2010 - 13:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Primeres Jornades de Centres de Coneixements
Primeres Jornades de Centres de Coneixements

La Web 2.0 ens ha ensenyat que la innovació ja no es troba exclusivament a les universitats, les grans empreses o els organismes públics de recerca. També prové dels propis usuaris/àries organitzats en forma de xarxes socials, wikis, blocs i mitjans socials.

La Web 2.0 ens ha ensenyat que la innovació ja no es troba exclusivament a les universitats, les grans empreses o els organismes públics de recerca. També prové dels propis usuaris/àries organitzats en forma de xarxes socials, wikis, blocs i mitjans socials. Si la innovació també ve dels ciutadans, què noves institucions i xarxes poden impulsar-la? Diferents iniciatives treballen en aquesta direcció: D'una banda hi ha els Living Labs, que realitzen esforços innovadors en l'àmbit de la lluita contra l'exclusió social i de la innovació en àmbits rurals. De l'altra banda, la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació ha vingut impulsat el programa de Centres de Coneixement a través del Pla Avança.

Per tal de conèixer-se i començar a treballar en xarxa, se celebrarà la primera trobada de Centres de Coneixement, del 26 al 27 de març al Citilab-Cornellà. Totes aquelles institucions disposades a que la ciutadania sigui el centre del nou sistema d'innovació hi estan convidades.

Per inscriure-s'hi cal omplir aquest formulari.

Més informació: Primeres Jornades de Centres de Coneixements

Detalls del curs

Data: 
divendres, 26 març, 2010 - 10:00 a dissabte, 27 març, 2010 - 13:30
Lloc:
Citilab-Cornellà
Pl. Can Suris, s/n Cornellà de Llobregat