Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Pràctiques innovadores amb TIC en l'àmbit educatiu

Publicat el 12/04/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Pràctiques innovadores amb TIC
Pràctiques innovadores amb TIC

La plana web Pràctiques innovadores amb TIC en l'àmbit educatiu té l'objectiu d'oferir a la comunitat docent exemples reals, criteris i metodologies vàlides de bones pràctiques que pugui aplicar al seu centre.

Per tal d'identificar les pràctiques innovadores basades en l'ús de les TIC que es duen a terme als centres educatius s'han fet estudis de cas en els quals s'empren instruments de recollida i anàlisi d'informació prèvia i contextual; es fa observació directa i registre audiovisual de la pràctica en els seus espais i temps reals d'aplicació; s'entrevista els agents que hi han participat; s'analitza tota la documentació i la informació generada; i es descriuen detalladament els processos i els fenòmens estudiats.

Aquestes bones pràctiques s'exposen a la plana web per tal d'oferir a la comunitat docent exemples reals, criteris i metodologies vàlides de bones pràctiques que pugui transferir i aplicar al seu propi entorn, activitat i context. La idea és que els centres, el professorat i l'alumnat puguin extreure el màxim partit a les TIC com a eines potencials d'innovació i millora en els processos i rols educatius.

A sota, teniu adjunt la presentació d'aquest projecte (en català).

Fitxers adjunts: