Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Per Nadal... tots i totes a elCanal!

Publicat el 30/11/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip elCanal
Logotip elCanal

Aquest Nadal al Punt TIC d'elCanal tornarem a realitzar Tallers Nadalencs tot descobrint noves eines per felicitar el Nadal i per passar unes bones festes envoltats de les noves tecnologies.

Aquest desembre el Punt TIC d'elCanal torna a proposar tallers de Nadal per celebrar les festes amb les TIC. L'objectiu segueix sent acostar els participants a nous usos de les Noves Tecnologies però amb un toc Nadalenc.

 

Aquest cicle festiu consta de tres sessions (que es repeteixen en horari de matí i tarda per oferir flexibilitat als participants):

  • A Felicitem el Nadal coneixierem recursos web per enviar als nostres estimats felicitacions digitals, música, fotografies, jocs...
  • A Postals digitals farem la nostra propia postal fent servir el programa de diseny GIMP i una sèrie de plantilles creades per facilitar la tasca als assistents.
  • L'últim taller, Compr@ en línia, mostrarà diverses webs on podem comprar des de roba fins a televisors o llibres. L'objectiu, a part de facilitar la tasca de fer les compres nadalenques, és conèixer quins elements de seguretat cal tenir presents a l'hora de comprar en línia.

Si aquest any vols felicitar el Nadal de forma diferent i divertida, o vols comprar els regals de Nadal sense sortir de casa... no hi faltis, al Punt TIC t'estarem esperant!!!

+info