Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Pautes per posicionar el teu negoci a Internet

Publicat el 19/11/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Oriol Cesena de l'empresa Focalizza fent la xerrada a Tremp
Oriol Cesena de l'empresa Focalizza fent la xerrada a Tremp

En el marc del Crea, incuba, emprèn s’ha dut a terme la segona xerrada adreçada a joves emprenedors de Tremp i Pallars Jussà.

Aquest cop ha estat Oriol Cesena, de l’empresa Focalizza, l’encarregat d’orientar els assistents en la importància de posicionar el negoci a la xarxa. Les xarxes socials ens ajuden a socialitzar-nos i socialitzar el nostre negoci, però no és una plataforma per publicitar i fer ofertes constantment dels nostres productes.

Una vintena de persones provinets de diversos àmbits del món de l’empresa van participar activament a la jornada fent aportacions i creant debat entorn el món digital.

El proper divendres, 22 de noviembre és el torn del cooperativisme amb una interessant sessió on es donaran a conèixer les pautes per la creació d’una cooperativa a mans de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Aquests seminaris es duen a terme gràcies a la coordinació entre departaments del propi ajuntament com són joventut, promoció económica i noves tecnologies amb el suport de la Direcció General de Joventut i el Departament d’empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.