Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu participar en un projecte europeu?

Publicat el 11/03/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Projectes Europeus
Projectes Europeus

Fundació Esplai ofereix als dinamitzadors i dinamitzadores de l'Estat espanyol la possibilitat de participar en els programes europeus que es desenvolupen conjuntament amb diverses organitzacions i universitats de diferents països de la Unió Europea.

Els dos programes en què podeu participar són els següents:

  • Key Competences for All: Programa orientat a construir un kit de materials, destinat als usuaris/àries, per afavorir els processos de recerca d'ocupació en els telecentres i centres TIC d'Europa i simultàniament dotar de formació a les persones dinamitzadores que els impulsen.
  • European VET solution for eInclusion facilitator: Programa destinat a proposar un currículum formatiu a nivell europeu per als professionals que realitzen tasques d'educació digital. Aquest programa implica un estudi de necessitats i de perfil, l'elaboració d'un pla curricular, el disseny dels cursos formatius del currículum i l'articulació del procés de certificació a càrrec de la Universitat de Dortmund.

Per a cada un dels programes, la Fundació Esplai necessita organitzar un equip de persones motivades per participar en aquestes tasques aportant el seu coneixement i experiència.

Si hi esteu interessats/des podeu oomplir els qüestionaris de sol licitud als quals podreu accedir des d'aquesta adreça: http://moodle.esplai.org/moodle/course/view.php?id=123