Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Participa a la 2a enquesta sobre el coworking a Espanya!

Publicat el 26/09/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge d'un espai de coworking
Imatge d'un espai de coworking

La plataforma web Coworking Spain Conference acaba de publicar la 2a enquesta sobre el coworking a Espanya. L'objectiu és poder fer un anàlisi de l'evolució de la situació del coworking durant l'últim any.
 

L'enquesta es dirigeix a gestors d'espais de coworking, coworkers o persones interessades en el coworking de forma general. Les preguntes varien en funció d'aquests 3 perfils i van des de com van conèixer l'existència d'aquesta nova tendència laboral fins a què és el que més valoren d'un espai de coworking

Es tracta de la segona edició d'aquesta enquesta que serveix per dibuixar com ha canviat el coworking des del 2012, en un any d'especial creixement per al sector. En l'actualitat, Espanya és el tercer país amb més espais de coworking d'Europa. En aquest enllaç podeu veure els resultats de la 1a enquesta de coworking, publicada al mes de gener.

Coworking Spain
és la plataforma de referència en el sector. Conté un complert directori sobre els espais de tot l'estat espanyol i publica periòdicament notícies i reportatges sobre el coworking.