Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Participa a la 4a enquesta mundial sobre el coworking!

Publicat el 06/11/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
4a enquesta mundial sobre coworking
4a enquesta mundial sobre coworking

La revista Deskmag, especialitzada en temes de coworking, ha obert la 4a edició de l'enquesta mundial sobre coworking. Per quart any consecutiu els resultats donaran una radiografia sobre els espais, els usuaris i els gestors d'aquests centres.
 

A l'enquesta poden participar tant coworkers, com no coworkers o gestors d'espais. L'any passat més de 2000 persones van omplir el formulari online, convertint l'enquesta en la més gran dedicada a la temàtica coworking.

Deskmag considera que la informació recollida, totalment anònima, els permetrà fer un anàlisi de l'evolució del moviment coworking en el temps alhora que comparar-lo entre els diferents països i regions.

L'enquesta estarà oberta durant 3 setmanes. El resultats es donaran a conèixer a finals de novembre però hi haurà un petit avançament durant la Coworking Europe Conference, que tindrà lloc de l'11 al 13 de novembre a Barcelona.

Els centres de coworking que vulguin contribuir a la difusió de l'enquesta entre els seus coworkers poden informar a la revista Deskmag enviant un correu electrònic a survey[arrova]deskmag.com. Hauran d'adjuntar el seu logo i una còpia de la circular enviada a la seva comunitat de coworkers i apareixeran com a col·laboradors en la publicació que es farà amb els resultats de l'enquesta.
 

Etiquetes: