Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El paper dels Punt TIC en la formació en TIC a persones amb discapacitats

Publicat el 29/04/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Diversitat Funcional
Diversitat Funcional

Pedro Cabanas i Carlos Garcia, responsables del bloc "Les TIC i la Discapacitat", han parlat del seu projecte, de la formació en TIC per a persones amb diversitat funcional i dels Punt TIC a una entrevista feta a Ràdio Estel.

A l'entrevista, Pedro Cabanas, terapeuta ocupacional, i Carlos Garcia, informàtic, expliquen com es van conèixer i com van començar a treballar al voltant de les TIC i la discapacitat. Tot i que hi hatecnologies que es poden aplicar per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, Carlos i Pedro van veure que hi havia una gran barrera inicial: la formació. Afirmen que els Punt TIC tenen un paper important per oferir aquesta alfabetització digital a persones amb discapacitat. Per poder donar un bon servei, però, cal fer accessibles els punts: des del punt de vist arquitectònic, eliminant barreres i garantint una mobilitat adequada.

Amb la voluntat de promoure la formació en TIC de les persones amb discapacitats, van crea el bloc Les TIC i la Discapacitat, el qual ha rebut diferents premis.

Podeu llegir l'entrevista a la plana web del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI): enllaç a l'entrevista.