Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Reactivar pobles amb emprenedors que marxen a les zones rurals

Publicat el 19/05/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Pandorahub, viu millor treballa millor
Pandorahub, viu millor treballa millor

Pandorahub busca, d'una banda, pobles que necessitin habitants i, d'altra banda, persones emprenedores que vulguin impulsar el seu projecte en zones rurals. Aquest estiu portarà a terme la primera experiència. T'hi apuntes?

El coworking arriba als pobles més remots i ho fa de la mà de Pandorahub. Aquest estiu un poble català acollirà l'experiència pilot d'aquesta iniciativa. El lloc i les dates estan per definir i es decidiran depenent dels emprenedors i emprenedores que es vulguin sumar a aquesta aventura. Les persones interessades poden expressar les seves prioritats i en base a això es construirà el pilot.

En el seu manifest, Pandorahub assegura que "es pot viure i treballar millor fora de la ciutat, on cada vegada resulta més difícil tenir qualitat de vida; conciliar la vida personal i professional sembla un privilegi; anar a treballar cada matí amb motivació és gairebé un miracle". Defensen que "és més fàcil trobar la inspiració necessària per reinventar-se en la natura” i que “la bona vida costa menys en un entorn rural".

L'objectiu és arribar a construir una comunitat de "makers" conscients distribuïda per una xarxa de pobles en tot l'estat: "Recuperarem i reactivarem aquests llocs a partir de pràctiques com el coworking, el co-living i la permacultura. Convertirem els nostres pobles en HUB de coneixement i humanitat".