Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Oberta la convocatòria dels IV Premis Mediavall

Publicat el 25/02/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Premis Mediavall
Premis Mediavall

La Fundació Televall ha donat el tret de sortida a la convocatòria dels IV Premis Mediavall. Els creadors/ores audiovisuals i/o multimèdia que ho desitgin ja poden presentar les els seus treballs, des d'ara fins a l'últim de maig.

En aquesta edició s'ha canviat el termini de presentació de les creacions, ja que s'ha volgut adequar al període lectiu de les universitats i escoles d'audiovisuals per tal que tots aquells joves creadors que tinguin projectes els puguin incloure al certamen.

Els premis Mediavall van néixer el 2006 amb l'objectiu d'estimular, dinamitzar i premiar els creadors de continguts professionals i amateurs. Han estat i seran una via per possibilitar a tots els creadors/ores un mitjà de difusió de les seves obres d'una forma alternativa a les tradicionals.

El jurat dels Premis Mediavall en aquesta edició 2010 està format per:

President:

  • Jaume Duran. Prof. de cinema i audiovisuals a la Universitat de Barcelona, i a la Universitat Oberta de Catalunya, La Salle - Universitat Ramon Llull i l’Escola Superior de Cinema i Audiovisual de Catalunya, ESCAC.

Membres:

  • Ricard Faura. Cap de la Societat del Coneixement de la Secretaria de Telecomunicacions. Generalitat de Catalunya.
  • Miquel Sitjar. Director General dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans a Girona. Generalitat de Catalunya.
  • Miquel Bisbe. Director de l'Escola Universitària d'Audiovisuals i Multimèdia, ERAM. Universitat de Girona.
  • Enric Pérez. President del Consell Comarcal del Ripollès.
  • Albert Pujol. Director de la Fundació Privada Televall.

Les categories i els premis de la IV edició dels Premis Mediavall són:

  • Millor Producció Audiovisual, les obres seran de temàtica lliure i podran ser obres de ficció, documental, animació, vídeo-art... L'única restricció formal serà la durada ja que no podran superar, amb crèdits inclosos, els 10 minuts. Premi a la categoria de Millor Producció Audiovisual: 1.500 €.
  • Millor Producció Multimèdia, les obres seran de temàtica lliure i podran ser presentades en format WEB, CD-ROM o DVD-ROM. Premi a la categoria de Millor Producció Multimèdia: 1.500 €.
  • Premi del Públic de 400 € (Vot ponderat del públic). Entre tots els votants sortejaran una consola Wii el dia de l'entrega de Premis (data encara per confirmar).

Bases dels Premis a: www.mediavall.cat