Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Obert el període de votació dels Fiasco Awards

Publicat el 15/02/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Fiasco Awards 2010
Fiasco Awards 2010

Quin penseu que ha estat el pitjor projecte TIC de l'any? Els Fiasco Awards ja tenen els seus vuit finalistes, ara entre tots i totes podem triar el guanyador.

Els Fiasco Awards són una iniciativa privada sense ànim de lucre que vol premiar els millors projectes, idees, productes o serveis de qualsevol àmbit del sector de les TIC, impulsats, desenvolupats o prestats per persones, col·lectius, institucions o empreses, que s'hagin acabat convertint en un Fiasco.

Fins el 8 de febrer tothom que ha volgut ha pogut presentar canditats als premis. Les propostes han passat per un procés de validació d'acord amb uns criteris legals i de "fair play" que pretenen assegurar que les candidatures presentades són verídiques i estan alineades en forma i contingut amb els objectius i l'esperit del premi. I ara ja es coneixen els finalistes: DRM, Google Wave, HD-DVD, la interactivitat de la TDT, iPAD, la vídeo trucada, PSP GO!, i XING.

Del 9 de febrer al 10 de març està en marxa el procés de votacions en línia. Ja podeu votar el projecte que considereu que més es mereix el premi. L'11 de març tindrà lloc l'acte de lliurament de premis, a la Sala Tiffany's (Carrer Villarroel, 206) de Barcelona, a les 19:45 hores.

Etiquetes: