Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Et consideres un bon dinamitzador/a? Presenta't als Premis Telecentre!

Publicat el 28/01/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Primers premis mundials de telecentres
Primers premis mundials de telecentres

A Catalunya hi ha molts Punt TIC que innoven i excel·lents dinamitzadors i dinamitzadores. Ara tenim la possibilitat de fer visible la nostra tasca arreu del món participant a la primera edició dels Premis Globals de Telecentres (Global Telecentre Awards).

En el marc del IV Fòrum Mundial de Telecentres (Spark13), que tindrà lloc el mes de maig a Granada, la Fundació Telecentre.org convoca per primer cop els Global Telecentre Awards, premis que busquen reconèixer i celebrar els millors actors del panorama internacional de telecentres i animar-los a continuar treballant per oferir serveis de qualitat basats en les TIC a les comunitats.

A principis de gener es van donar a conèixer les cinc categories dels premis, però ara acaben d'afegir-ne una de nova: Millor centre d'accés a la informació. Aquesta nova categoria vol reconèixer els centres d'accés a la informació que hagin manifestat l'excel·lència en les seves operacions, oferint alta qualitat i diversos continguts i serveis, a més d'implementant solucions innovadores, fent així la seva existència en la comunitat més significativa i rellevant.

Així, doncs, les sis categories dels premis seran:

  • Millor telecentre
  • Millor operador/a de telecentre
  • Millor xarxa de telecentres
  • Millor iniciativa global de telecentres
  • Millor innovació per a telecentres
  • Millor centre d'accés a la informació

Tots els membres registrats a les comunitats en línia de la Fundació Telecentre.org en anglès, castellà, àrab, francès i rus són elegibles per participar en els premis. Per poder presentar la candidatura cal estar registrat en alguna d'aquestes comunitats i publicar-hi una entrada amb l'etiqueta "GTA2013" i la categoria a la qual es presenta. La data límit per presentar-s'hi serà el 28 de febrer de 2013.

Trobareu informació més exhaustiva sobre com participar-hi en aquest enllaç. Si teniu dubtes us podeu adreçar a spark[arrova]telecentre.org.