Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nou curs en línia per preparar l'acreditació ACTIC

Publicat el 30/08/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de l'Escola Virtual de Diversitat Funcional
Imatge de l'Escola Virtual de Diversitat Funcional

L’Escola Virtual Diversitat Funcionaltorna a obrir la inscripció en el curs de preparació del certificat ACTIC bàsic i mitjà que s'imparteix en línia amb gran èxit d’aprovats gràcies a la seva metodologia, i que podeu seguir des de casa o des del Punt TIC en què participeu.

Aquests cursos es poden iniciar en qualsevol moment i no tenen una durada fixa en hores, sinó que l’alumnat manté la seva matrícula al curs durant el nombre de mesos que cregui necessari per assimilar els continguts. Cada mes de formació té una càrrega lectiva de 60 hores.

Durant aquest temps l’alumne disposa d’un entorn en línia basat en aprenentatge constructivista i col·laboratiu, on pot obtenir recursos didàctics, autoformar-se, participar en fòrums i xats, preguntar dubtes als professors, aprendre de les aportacions dels altres alumnes i dels tutors, etc. Quan l’alumne consideri que està prou preparat per realitzar la prova d’acreditació de competències ACTIC podrà dirigir-se a un centre col·laborador proper per fer-la i obtener el certificat oficial ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Contingut del curs:

Més informació:

Escola Virtual Diversitat Funcional
Plaça Alfons XII, 7 , 1r.B-2 43500 Tortosa (Tarragona)

Telèfon: +34 977 44 29 27

Mòbil: 637 20 19 10

Fax: +34 977 44 00 05

Correu electrònic: info@diversitatfuncional.net

Web: http://www.actic.org.es / http://aula.diversitatfuncional.cat/moodle-ca