Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Neixen xarxes socials específiques per a emprenedors i pimes

Publicat el 17/12/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge del vídeo de presentació de Biznetbcn.com
Imatge del vídeo de presentació de Biznetbcn.com

Darrerement s'han creat dues xarxes socials adreçades a persones emprenedores i a pimes per tal que puguin interrelacionar-se a través d'Internet i fer networking. Són Grera.net i Biznetbcn.com, aquesta última específica per a Barcelona.

Totes dues xarxes funcionen encara en versió beta, però ja compten amb una àmplia participació.

És una xarxa social a mig camí entre Facebook, Linkedin i Xing, dirigida a petites i mitjanes empreses i a emprenedors/ores que permet que els usuaris facin negocis, trobin clients i proveïdors de manera personalitzada i facin contactes. Les empreses adherides poden publicar ofertes i enviar-les amb valor afegit gràcies a la segmentació del perfil de cada associat. Està disponible en català i castellà.

Barcelona Activa ha impulsat la creació de Biznetbarcelona, un nou canal 2.0 dirigit a les persones emprenedores de la ciutat amb l'objectiu de crear un espai d'interelació i networking professional a la xarxa. Aquesta plataforma, de caràcter obert, es posa a l'abast d'altres entitats, institucions i associacions que promouen l'emprenedoria, el creixement empresarial, la innovació i la internacionalització, amb la intenció de fer créixer la comunitat i les relacions entre ella.