Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Momentum Project, assessorament i formació a emprenedors socials

Publicat el 06/02/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logo Momentum Project
Logo Momentum Project

Momentum Project dóna suport a les persones que detecten un problema social i decideixen buscar-hi una solució posant en marxa una iniciativa empresarial. En la seva tercera edició, el programa Momentum Project Espanya tornarà a oferir formació especialitzada i assessorament a 10 emprenedors/ores socials. Si vols ser un d'ells, cal que presentis la teva candidatura com a molt tard el 15 de febrer.

Momentum Project és una iniciativa d'ESADE i BBVA per donar suport al sector de l'emprenedoria social. Ho fa a través de dues línies de treball: el desenvolupament d'un programa per consolidar i augmentar l'impacte d'aquestes iniciatives i la creació d'un ecosistema de suport a l'emprenedor social. Durant els propers mesos seleccionarà els 10 projectes d'emprenedoria social que podran participar a Momentum Project Espanya 2013, que inclou formació, acompanyament i accés a finançament.

D'una banda, la formació consistirà en 10 dies presencials i intensius al Campus Sant Cugat d'ESADE, on els participants rebran classes de finances, comercialització, estratègia, comunicació, creativitat, mesurament de l'impacte social i altres aspectes clau en la gestió d'organitzacions. D'altra banda, l'acompanyament estratègic consistirà en l'elaboració conjunta d'un Pla de Desenvolupament de cada emprenedoria social.

Per ajudar els emprenedors/ores socials a buscar finançament, el programa els oferirà la possibilitat de participar a Social Investment Day. A més, es crearà un vehicle de finançament a través del qual podran obtenir préstecs participatius.

El programa s'adreça a aquells emprenedors/ores socials que plantegin iniciatives innovadores i sostenibles que contribueixin a la resolució de reptes socials i mediambientals emmarcats dins d'alguna de les següents categories:

  • Habitatge i urbanisme
  • Alimentació i consum
  • Transport i mobilitat
  • Inclusió sociolaboral i lluita contra la pobresa
  • Participació ciutadana i moviments ciutadans
  • Educació i accés al coneixement
  • Energia i medi ambient
  • Salut i benestar
  • Transparència de mercats i desintermediació de cadenes de subministrament

 

La data límit per presentar-s'hi serà el 15 de febrer. Per a més informació podeu consultar les bases.

Et pot interessat també