Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El MOB es suma a la CodeWeek amb un taller d'Scratch

Publicat el 22/09/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Nens programant amb Scratch. Foto per: Coderdojo Brianza. Font: Flickr.
Nens programant amb Scratch. Foto per: Coderdojo Brianza. Font: Flickr.

El centre de coworking Makers of Barcelona i Scratch Barcelona es sumen a la CodeWeek! Per celebrar la setmana del codi, han preparat un taller gratuït d'Scratch adreçats a nens i nenes de 8 a 12 anys. www.scratchbarcelona.com/

Es tracta d'un taller introductori a la programació que tindrà lloc el proper 13 d'octubre entre les 18:30 i les 20 hores. Les places estan limitades a 18 participants així que és necessari realitzar inscripció prèvia enviant un correu electrònic a natalia@scratchbarcelona.com. Un altre requisit és que els alumnes han de dur el seu propi portàtil amb l'Scratch instal·lat. Podeu descarregar-lo en aquest enllaç. Si no us en sortiu, podreu arribar 10 minuts abans de l'inici del taller i us ajudaran a fer-ho.

L'Scratch és un programa creat pel Institut Tecnològic de Massachusetts que ajuda als joves a programar de forma creativa i a raonar sistemàticament. No cal tenir coneixements previs de programació, només ganes i curiositat per aprendre! El taller estarà impartit per Scratch Barcelona, una entitat que fomenta la programació entre els més petits. Defensen que el codi obre oportunitats laborals en un context en el que la informàtica serà cada cop més important.

Podeu consultar la programació de la CodeWeek a la seva web. A Catalunya hi ha prevista la celebració de més de 30 activitats diferents.