Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Punt TIC Mithra us ajuda amb el català

Publicat el 16/09/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Curs autoaprenentatge català a Mithra
Curs autoaprenentatge català a Mithra

Amb l'inici del mes de setembre, la Xarxa Punt TIC s'omple d'activitats i propostes per a tots els gustos. El punt TIC - Òmnia MITHRA i el Consorci de Normalització Lingüística col·laboren per afavorir l'aprenentatge del català a través de les TIC.

MITHRA, a Sant Boi de Llobregat, ofereix espais d'autoaprenentatge en línia per a totes aquelles persones que no disposen de temps per assistir a classe de forma regural. Es tracta d'un model semi-presencial que combina 3 sessions presencials al Servei Local de Català del municipi amb sessions online que l'alumne gestiona de forma autònoma. És necessari que els estudiants disposin d'equip informàtic, micròfon i altaveus i coneixements per fer-los servir.

El Servei Local de Català ofereix aquesta modalitat en els nivells de l'Intermedi 1 al Suficiència 3 (nivells B i C) i és necessari realitzar els examens finals de forma presencial.

Els interessats poden sol·licitar més informació i formalitzar la seva inscripció del 17 al 25 de setembre al Servei Local de Català (Plaça de Montserrat Roig, 1), per telèfon al 93.652.95.85 o per correu electrònic a l'adreça santboi@cpnl.cat.