Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Lliurament de diplomes de la formació Ende, al Camp de Tarragona

Publicat el 14/04/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Lliurament de diplomes a les dones de la formació Ende al Camp de Tarragona
Lliurament de diplomes a les dones de la formació Ende al Camp de Tarragona

Les dones de les comarques del Camp de Tarragona que van participar a la formació Ende han rebut els seus diplomes de la mà de la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones al Camp de Tarragona, Isabel Sales.

Membres de 43 entitats de dones del Camp de Tarragona van participar a finals de 2009 a la formació en TIC del programa Ende, que pretén impulsar la participació activa d'aquestes entitats en espais virtuals i crear xarxa associativa. A finals de març van rebre el diploma acreditatiu de la mà de la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones al Camp de Tarragona, Isabel Sales.

Aquest projecte formatiu fa part del programa Ende que porten a terme l’Institut Català de les Dones i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per fomentar l'ús de les TIC a les associacions de dones. Ofereix a les entitats de dones de Catalunya una subvenció que consisteix en l’adjudicació de 300 equips informàtics complets (ordinador portàtil, programari i una impressora) i formació específica sobre la utilització de les TIC.

A l'edició del 2009 de la formació Ende van participar més de 150 entitats de tot el territori català. En aquests moments és oberta la convocatòria del 2010 per al programa Ende, de la qual poden ser beneficiàries les associacions i fundacions de dones sense ànim de lucre amb seu social a Catalunya.

Enllaç d'interès: