Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Lectura d'estiu recomanada: "Quedem al Zurich?"

Publicat el 17/07/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Quedem al Zurich
Quedem al Zurich

Fins a trenta-tres autors han participat en aquest projecte, tots de procedències i característiques diferents, però amb una cosa en comú: el blog. Aquests 33 autors s'han posat d'acord i s'han organitzat -majoritàriament fent servir les eines d'Internet- per a escriure un llibre i aconseguir el finançament per publicar-ho a través d'un iniciativa de crowdsourcing. La plataforma Quorumllibres.cat els ha facilitat molt la tasca.

Trenta-tres costats d’un calidoscopi que ofereix una imatge del que veuen i també del que són, amb edats, ocupacions i biografies molt diverses que serien impossibles de resumir aquí però amb la capacitat d'arrossegar a un col·lectiu de més de 100 cofinançadors. En aquest cas, el finançament -molt modest, és una petita iniciativa- ha permés donar vida a un joc literari entorn l'emblemàtic bar Zurich de Barcelona, a través de la imaginació o la memòria.

A través de Quorumllibres.cat es pot llegir un avançament del llibre. També és posible navegar per la plataforma i afegir una nova proposta o donar suport a alguna ja existent.