Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Les dades personals dels menors a Internet

24/03/2010
de 09:30 a 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Seguretat dels infants a Internet
Seguretat dels infants a Internet

L’Agència Catalana de Protecció de Dades organitza a Lleida, juntament amb l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida i la Universitat de Lleida, la jornada "Les dades personals dels menors a Internet".

L’Agència Catalana de Protecció de Dades organitza a Lleida, juntament amb l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida i la Universitat de Lleida, la jornada "Les dades personals dels menors a Internet". L’objectiu de l’acte és fomentar un ús segur d’Internet a través de l’educació i la conscienciació.

Internet és un dels grans pilars de la comunicació, però no sols és una eina per a la interacció social, sinó que també és una eina per a l’educació i per establir lligams entre pares i fills. Els menors han de saber quins són els beneficis i els perills d’Internet, ja que a la xarxa s’hi pot trobar informació inadequada i es poden produir abusos. Aquesta sessió se celebrarà el dia 24 de març, a les 10:00 hores, a la sala d’actes de l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida.

Per a la inscripció i més informació, podeu consultar el programa de la jornada.

Detalls del curs

Data: 
dimecres, 24 març, 2010 - 09:30 a 14:00
Lloc:
Sala d’actes de l’edifici del Rectorat de la Universitat de Llei
Plaça Víctor Siurana, 1 Lleida
Etiquetes: