Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Jornada de la Internet Social tindrà lloc el 30 de setembre

Publicat el 10/09/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge dels participants de la jornada de 2009
Imatge dels participants de la jornada de 2009

El 30 de setembre de 2010 les persones implicades en la Xarxa Punt TIC tenim una cita: la Jornada de la Internet Social. L'objectiu de la trobada d'enguany és donar visibilitat al treball que es realitza a la xarxa amb la ciutadania i les entitats.

Tots els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC esteu convidats i convidades a participar el 30 de setembre a la Jornada de la Internet Social 2010. La trobada tindrà lloc a Citilab-Cornellà, en horari de matí.

L'Honorable Conseller de Governació i Administracions Públiques, Sr. Jordi Ausàs, inaugurarà la jornada, la qual, centrarà la mirada en cinc eixos de treball, que han tingut un gran protagonisme a la nostra xarxa al llarg d'aquest 2010:

  1. Accessibilitat
  2. Voluntariat
  3. Xarxa
  4. Ocupabilitat
  5. Formació i competències TIC

Coneixerem experiències de bones pràctiques i, a més a més, comptarem amb la conferència "Comunitats i construcció col·lectiva de coneixement a la web social: noves oportunitats", a càrrec de Dolors Reig. A més, es presentarà el Museu Virtual del Poble Gitano.

Aquesta jornada serà un espai de trobada on tots plegats, dinamitzadores, dinamitzadors i altres tècnics i tècniques implicats en el projecte podrem treballar junts i fer xarxa.

 

Espai de networking

Totes aquelles persones que desitgin intercanviar informació i coneixement al voltant de la Jornada de la Internet Social 2010 i les accions que es duen a terme als Punt TIC ho poden fer a l'espai de networking de la wiki de la jornada. Ja podeu començar i presentar-hi els vostres projectes!

El dia 30 de setembre, aquest espai virtual es plasmarà en un espai físic de networking, situat a la planta baixa del Citilab, que estarà obert des de les 9:30 fins a les 15:00 hores.

Els i les assistents a la jornada tindran l’oportunitat de conèixer i interrelacionar-se personalment amb els protagonistes que hagin presentat les seves experiències, i també d'apropar-se a altres projectes de creació de continguts digitals i relacionats amb usos socials de les TIC i als seus responsables.

 

Per ampliar informació i començar a participar: