Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Fundació Televall celebra el seu desè aniversari

Publicat el 20/09/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logo 10è aniversari de la Fundació Televall
Logo 10è aniversari de la Fundació Televall

La Fundació Televall celebrarà el seu desè aniversari amb un cap de setmana ple d'activitats per a petits i grans. Del divendres 24 al diumenge 26 de setembre Ribes de Freser acollirà diferents activitats per celebrar el desè aniversari de la Fundació Televall, de la qual forma part el Punt TIC de Ribes de freser.

La festa començarà el divendres a les 18:00 hores amb l'inici de la LAN Party, que es desenvoluparà al Teatre Municipal de Ribes de Freser. Per a més informació sobre la LAN PAarty i per inscriure-s'hi cal ptrucar al telèfon 972 72 88 11.  El mateix dia, a les 21:00 hores es farà una observació astronòmica al Camp de Futbol Municipal d'Esports, que serà una activitat oberta a tothom.

El dissabte serà el dia dels Premis Mediavall: A partir de les 11:00 hores hi haurà portes obertes al Cinema Catalunya on es projectaranels curtmetratges i audiovisuals presentats al concurs i al vespre tindrà lloc l'entrega dels IV Premis Mediavall.

A les 19:00 hores del dissabte se celebrarà la taula rodona "Televall 10 anys: present, passat i futur", al Cinema Catalunya i després hi haurà el sopar de celebració del 10è aniversari, a l'Hotel Catalunya Park.

La festa conclourà el diumenge amb animació infantil amb passa-carrers i cap-grossos al matí i una botifarrada popular a les 14:00 hores. El dinar serà gratuït per als socis i sòcies de la fundació i constrà 3€ a les persones no-sòcies.

Us podeu descarregar el programa.