Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La festa de les noves tecnologies, a la Garrotxa

Publicat el 12/07/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip Summer Camp Garrotxa i Volcànica.cat
Logotip Summer Camp Garrotxa i Volcànica.cat

Summer Camp Garrotxa i la LAN Party Volcànica.cat uneixen esforços per segon any. Del 16 al 18 de juliol aplegaran el món dels jocs i el món més tècnic de la informàtica al Bosc de Tosca, Les Preses.

Aquestes dues trobades tindran lloc del 16 al 18 de juliol, al poliesportiu del Bosc de Tosca i als seus voltants, a la població de Les Preses (La Garrotxa).

Volcànica.cat i Summer Camp Garrotxa compten amb tres espais diferenciats:

  • Zona de jocs i competicions, un recinte tancat on un límit de 100 persones portaran el seu ordinador i participaran en les competicions i activitats, aquestes s’han d’inscriure a través de la web www.volcanica.cat.
  • Zona Summer Camp Garrotxa, una carpa a l’aire lliure on una sèrie de persones portaran el seu portàtil i intercanviaran experiències i coneixements, aquestes s’han d’inscriure a www.hacklabs.org/summercamp.
  • Zona oberta al públic, per tal de donar a conèixer aquests tipus d’esdeveniments i oferir més activitats no lúdiques: hi hauran tallers, xerrades i activitats sobre noves tecnologies durant tot el transcurs de la festa. Tothompot venir a veure-ho i participar.

Totes les persones interessades en les noves tecnologies hi estan convidades!

Et pot interessat també