Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornades d'Educació en Comunicació

Des del 19/01/2011 - 17:30
fins el 21/01/2011 - 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Jornades d'Educació en Comunicació
Jornades d'Educació en Comunicació

AulaMèdia, entitat sense ànim de lucre que treballa valors socials i educatius i que té com a prioritat educar en comunicació, organitza del 19 al 21 de gener de 2011 les

AulaMèdia, entitat sense ànim de lucre que treballa valors socials i educatius i que té com a prioritat educar en comunicació, organitza del 19 al 21 de gener de 2011 les Jornades d'Educació en Comunicació.

Aquesta sisena edició de les jornades porta per títol "Educar la Mirada" i pretén fomentar una consciència social davant els mitjans de comunicació, una alfabetització mediàtica de la societat que doti a la ciutadania d’una mirada crítica davant les pantalles.

Durant tres dies, les Jornades Educar la Mirada reflexionaran sobre la necessitat d’una Educació en Comunicació universal per a tot l’alumnat, que eduqui en les eines, en els llenguatges i sobretot en l’anàlisi dels continguts mediàtics.

Des d'AulaMèdia volen oferir al professorat materials didàctics per concretar i implementar aquesta reflexió en l’àmbit de la Comunicació Audiovisual. En aquest sentit es presentaran els materials “Per una ciutadania crítica” i el DVD "La Publicitat”, de la col·lecció “Darrere la Pantalla”.

Durant les jornades també es projectaran produccions escolars audiovisuals, una mostra d’allò que es fa a les aules en el camp de l’expressió i la creació audiovisual.

Les jornades tindran lloc del 19 al 21 de gener de 2011, a la sala d’actes de l’Escola d’Arts i Oficis, al Recinte Escola Industrial de Barcelona. Estan adreçades al professorat però també són obertes a tothom que hi vulgui assistir. El període d'inscripció ja és obert. Trobareu la informació sobre com realitzar la inscripció en aquest enllaç.

Detalls del curs

Data: 
dimecres, 19 gener, 2011 - 17:30 a divendres, 21 gener, 2011 - 20:00
Lloc:
Sala d’actes de l’Escola d’Arts i Oficis - Recinte Escola Industrial
Comte d’Urgell, 187 Barcelona