Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornades de Centres de Coneixement: ciutadania i innovació

Publicat el 03/03/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Primeres Jornades de Centres de Coneixement
Primeres Jornades de Centres de Coneixement

La primera trobada de Centres de Coneixement vol aplegar totes aquelles institucions que apostin per la ciutadania com motor del nou sistema d'innovació. Tindrà lloc el 26 i 27 de març, al Citilab-Cornellà.

La Web 2.0 ens ha ensenyat que la innovació ja no es troba exclusivament a les universitats, les grans empreses o els organismes públics de recerca. També prové dels propis usuaris/àries organitzats en forma de xarxes socials, wikis, blocs i mitjans socials. Si la innovació també ve dels ciutadans, què noves institucions i xarxes poden impulsar-la? Diferents iniciatives treballen en aquesta direcció: D'una banda hi ha els Living Labs, que realitzen esforços innovadors en l'àmbit de la lluita contra l'exclusió social i de la innovació en àmbits rurals. De l'altra banda, la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació ha vingut impulsat el programa de Centres de Coneixement a través del Pla Avança.

Per tal de conèixer-se i començar a treballar en xarxa, se celebrarà la primera trobada de Centres de Coneixement, del 26 al 27 de març al Citilab-Cornellà. Totes aquelles institucions disposades a que la ciutadania sigui el centre del nou sistema d'innovació hi estan convidades.

Per inscriure-s'hi cal omplir aquest formulari.

Més informació: Primeres Jornades de Centres de Coneixements