Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada TIC i presó 2011

02/06/2011
de 00:00 a 23:59
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de la Jornada TIC i presó de 2010
Imatge de la Jornada TIC i presó de 2010

La Jornada TIC i presó s’emmarca en el programa Compartim i pretén donar a conèixer la riquesa i diversitat de les experiències que s’estan duent a terme als centres penitenciaris tot oferint un espai de vincle i intercanvi als professionals que hi estan i

La Jornada TIC i presó s’emmarca en el programa Compartim i pretén donar a conèixer la riquesa i diversitat de les experiències que s’estan duent a terme als centres penitenciaris tot oferint un espai de vincle i intercanvi als professionals que hi estan implicats. Aquesta trobada tindrà lloc el 2 de juny, al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Carrer d'Ausiàs Marc, 40. Barcelona).

El programa de la jornada ha estat elaborat de manera col·laborativa entre tots els col·lectius que treballen a les presons de Catalunya i que incorporen les TIC en les seves actuacions: més de 30 professionals han treballat en el procés de definició dels continguts i en les propostes de ponents.

David Picó Amador, dinamitzador de l'Òmnia del Grupo Unión al barri de la Mina (Sant Adrià del Besòs) hi farà una xerrada que portarà com a títol “Antimanual de bones pràctiques: La nostra experiència construint espais TIC al barri de la Mina”.

La participació està oberta a tothom, independentment que treballi a l’àmbit penitenciari. Trobareu el programa i tota la informació sobre la jornada al bloc AlfaDigital: TIC i presó.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 2 juny, 2011 - 00:00 a 23:59
Lloc:
Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
Carrer d'Ausiàs Marc, 40 Barcelona