Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada TIC i presó. Les presons en l’era d’Internet

17/06/2010
de 09:00 a 14:15
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
TIC i presó. Les presons en l’era d’Internet
TIC i presó. Les presons en l’era d’Internet

Aquesta jornada sobre TIC, Internet i educació a presons parteix d’un document de treball en el qual es destaca la importància que tenen les tecnologies de la informació i de la comunicació (

Aquesta jornada sobre TIC, Internet i educació a presons parteix d’un document de treball en el qual es destaca la importància que tenen les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) i Internet en els processos d’aprenentatge i com s’han anat constituint en tecnologies indissociables d’aquests processos. El document servirà de fil conductor per conèixer les experiències que s’estan duent a terme als centres penitenciaris i, alhora, orientarà els espais de reflexió i intercanvi en què es podran fer propostes i consolidar línies de treball.

El programa de la jornada s’inicia amb una ponència de Juergen Hillmer que aportarà un panorama de les experiències europees en aquest camp. A continuació, es farà una breu presentació del document de treball i es projectarà un vídeo que recull diverses experiències amb TIC i Internet als centres penitenciaris de Catalunya i que reflecteix el punt de vista dels actors i participants.

Seguidament, es constituiran els grups de treball entorn dels tres temes que es detallen al programa, que debatran les possibilitats de treball en cadascun dels àmbits. Per finalitzar, es farà una posada en comú de les aportacions i propostes dels grups de treball.

La inscripció és gratuïta i oberta a tothom. Cal formalitzar-la enviant un missatge a npf[arrova]gencat.cat abans de l’11 de juny.

Programa de la jornada

 

Detalls del curs

Data: 
dijous, 17 juny, 2010 - 09:00 a 14:15
Lloc:
Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
Carrer Ausiàs Marc, 40 Barcelona
Etiquetes: