Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada sobre seguretat de la informació a la Seu d’Urgell

Publicat el 27/04/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Punt TIC Alt Urgell
Punt TIC Alt Urgell

Aquest dijous 29 d'abril tindrà lloc al Punt TIC de l’Alt Urgell la jornada “Pimesegura”.

Una iniciativa que té com a objectiu advertir les petites i mitjanes empreses de la comarca sobre els riscos informàtics i facilitar les eines per prevenir aquests perills. L’acte, que es desenvoluparà de 9 del matí a 12 del migdia, va adreçat al món empresarial i, més concretament, a gerents i caps d’informàtica.

La jornada “Pimesegura” forma part de la campanya adreçada a les PIMES que promou el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT). També s’emmarca dins les actuacions de foment de la implantació i l'ús de les TIC a les empreses catalanes que desenvolupa el Pla PIMESTIC impulsat pel govern de la Generalitat. El Consell de Cambres de Catalunya també forma part de l’organització de la jornada.

L’acte l’obriran Antoni Casanoves, vicepresident del Consell Comarcal, i Pere Porta, representant de la Cambra de Comerç de Lleida, i el clourà Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat. Per inscriure’s, cal accedir a la web: www.pimestic.cat o bé trucar al telèfon 902 20 66 20.

“Moltes companyies creuen que la seguretat és cosa de les grans empreses o que s’acaba quan es compra un antivirus”, comenten els promotors de la jornada. “No són conscients dels riscos existents que segurament els fa perdre diners o competitivitat”. A la jornada s'hi exposaran els principals riscos als quals s’enfronta una PIME en aquest àmbit i es donarà informació clau per protegir-la de forma global contra qualsevol tipus d'amenaça.