Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada sobre els usos educatius dels relats digitals, al Citilab

Publicat el 15/02/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
logotip Edulab-Citilab
logotip Edulab-Citilab

Dijous 17 de febrer tindrà lloc al Citilab-Cornellà la primera jornada que es realitza a l'Estat sobre els usos educatius dels relats digitals multimedials i multimodals.

L’Observatori de l’Educació Digital de la Universitat de Barcelona i l’Edulab del Citilab organitzen aquesta jornada adreçada a mestres d’Educació Primària i Secundària, estudiants de llicenciatura, màster o doctorat de Formació del Professorat o Pedagogia, pedagogs/es, mestres o altres professionals interessats/des en el tema.

Durant la jornada es compartiran enfocaments teòrics i s’intercanviaran experiències amb un triple objectiu: conèixer els possibles usos i aportacions dels relats digitals multimedials i multimodals, especialment de tipus personal (històries de vida) i realitzats en contextos o amb finalitats educatives; aportar propostes didàctiques i metodològiques per afavorir l’aprenentatge centrat en els subjectes que aprenen fent relats digitals, i identificar i cohesionar projectes innovadors que permetin potenciar el seu ús educatiu.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar fins el dia 16 de febrer emplenant aquest formulari. Per a més informació, podeu consultar el programa.