Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vídeo de la jornada "Els governs locals davant el repte del 2.0"

Publicat el 07/06/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de la jornada "Els governs locals davant el repte del 2.0"
Imatge de la jornada "Els governs locals davant el repte del 2.0"

El 17 de maig l'Auditori del Palau Falguera, a Sant Feliu de Llobregat, va acollir la Jornada “Els governs locals davant del repte del 2.0”. Es tracta d'una trobada que volia reflexionar sobre les oportunitats, necessitats i exigències que aquest nou concepte d'Internet llença sobre les administracions locals.
 

La jornada va estar adreçada a responsables polítics i tècnics de les corporacions locals i va comptar amb la presència d'experts en la matèria, com ara representants de diferents administracions i institucions o  promotors de diferents iniciatives ciutadanes, del teixit associatiu i empresarial.

 

Durant la trobada es va presenta una guia sota el mateix nom de la jornada “Els governs locals davant el repte del Web 2.0”. Es tracta d'un document que resumeix de forma clara i entenedora els principals conceptes que s'associen al 2.0. A continuació, pots veure la guia.

Després de la presentació, van tenir lloc dues taules rodones sota els títols “Open Government. Riscos i avantatges” i “El poder en mans de la ciutadania”.

A continuació, pots veure un vídeo que resumeix els principals continguts que es van tractar durant la jornada.

“Els governs locals davant del repte del 2.0” va estar organitzat per Localret i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, a través del projecte Sant Feliu Online.