Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Garrotxa celebra la I Jornada Europea de la Joventut

Publicat el 14/05/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Projecció sobre el projecte Erasmus a la I Jornada Europea de la Joventut de la Garrotxa
Projecció sobre el projecte Erasmus a la I Jornada Europea de la Joventut de la Garrotxa

En el marc de la Setmana Europea de la Joventut, el Consell Comarcal de la Garrotxa, al qual pertany el Punt TIC Telejet, ha organitzat una jornada on els i les joves han pogut parlar del programa Erasmus, el voluntariat europeu, de treballar en un altre país, etc.

La I Jornada Europea de la Joventut ha estat organitzada pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa i ha tingut lloc el passat divendres 8 de maig, a l’Espai Ideal d’Olot.

Un dels protagonistes de la trobada ha estat el documental "Joves x Europa # 1: Erasmus Universitari". El reportatge permet seguir tot el procés que realitza una jove que participar en un programa Erasmus: des dels tràmits i gestions per preparar el viatge, al dia a dia de la seva estada al país de destí i la tornada a la Garrotxa. La projecció del documental va anar acompanyada d’un debat posterior amb la protagonista, la Sílvia Pujol, una jove del Mallol que ha realitzat una estada Erasmus a Hasselt, Bèlgica.

A continuació, es van dur a terme diferents tertúlies sobre temes d’interès per als joves: des d’oportunitats de voluntariat, treball, au-pair a Europa… En tots els casos, van ser els mateixos joves els que van explicar a altres noies i noies la seva experiència personal.

Font: Consell Comarcal de la Garrotxa