Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada sobre l'aplicació de les tecnologies mòbils a les ciutats

Publicat el 14/02/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Jornada "Cityapps, la ciutat al mòbil"
Jornada "Cityapps, la ciutat al mòbil"

En el marc de la Tecnoweek, iniciativa impulsada per CTecno que aglutina activitats relacionades amb el món de la tecnologia, Localret organitza la Jornada “Cityapps, la ciutat al mòbil”. Serà dimarts, 19 de febrer, a l'Auditori de Palau Falguera, de Sant Feliu de Llobregat.

La Jornada "Cityapps, la ciutat al mòbil" pretén posar de manifest com l’aplicació de les tecnologies mòbils als municipis esdevé un procés irreversible  que ha de permetre una millora de la relació amb la ciutadania i de la mateixa gestió local. Alhora, ha d’ajudar a configurar  el camí cap a les Smart Cities, fent pobles i ciutats més habitables i on l’ús de les TIC sigui imprescindible perquè siguin més ecològiques, sostenibles, econòmiques, eficients, transparents i participatives. 

La jornada tindrà lloc dimarts 19 de febrer, de 10.00 a 13.30 hores, a l'Auditori de Palau Falguera (C/ Falguera, 6), de Sant Feliu de Llobregat. Per organitzar-la, Localret ha comptat amb el suport de l’ajuntament d'aquest municipi i de CTecno.

El programa de la jornada s’estructura entorn a dos grans eixos: Primer es contextualitzarà el panorama actual de les aplicacions mòbils als municipis, així com les  perspectives d’evolució, i després diversos representants locals presentaran les seves experiències en l’aplicació de les tecnologies mòbils (model adoptat, finançament, incidència en la gestió, ciutadania, etc.).

Aquesta jornada s’adreça tant a càrrecs electes com a tècnics de les administracions locals. Les inscripcions es poden realitzar emplenant aquest formulari.

Per saber-ne més, podeu consultar el programa.

 

Fitxers adjunts: