Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'iPad, guanyador dels Fiasco Awards de 2010

Publicat el 12/03/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Fiasco Awards 2010
Fiasco Awards 2010

Ahir, dijous 11 de març, es va celebrar l'acte de lliurament de premis dels Fiasco Awards. El gunyador va ser l'iPad, el tablet PC desenvolupat per Apple.

L'iPad ha estat triat a través d'un procés de votació obert a tothom, en què ha estat votat per 4.325 internautes de les més de 7.000 persones que han votat.

Els Fiasco Awards són una iniciativa privada sense ànim de lucre que vol premiar els millors projectes, idees, productes o serveis de qualsevol àmbit del sector de les TIC que s'hagin acabat convertint en un fiasco.

D'aquesta manera, l'iPad ha estat triat com el fiasco de l'any. S'ha considerat que mereix aquest guardó "perquè compta amb significatives carències com la incompatibilitat amb continguts Flash i amb altres aplicacions, o la manca de port USB i altres interfícies". L'iPad encara no és al mercat i l'organització dels Fiasco Awards ha afirmat que, si d'aquí a un any la resposta del mercat no fa de l'iPad el pronosticat fiasco, l'organització es compromet a presentar l'edició 2010 dels Fiasco Awards com a un dels finalistes als Fiasco Awards 2011.

Etiquetes: