Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Promoció de la innovació i el talent al Berguedà, Solsonès i Moianès

Publicat el 21/10/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip de Catcentral 2.0 innovació i talent
Logotip de Catcentral 2.0 innovació i talent

El Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya participar al projecte innovador Catcentral 2.0 innovació i talent, a través del qual es vol retenir el talent al territori i impulsar el creixement empresarial. En el marc d'aquesta iniciativa durant el mes de novembre es realitzaran tres jornades.

El 15, 17 i 24 de novembre el projecte "Catcentral 2.0 innovació i talent" celebrarà trobades al voltant de diferents temes referents a l'àmbit empresarial de la Catalunya Central. Podeu consultar el programa de les jornades en aquest díptic.

En el marc d'aquesta iniciativa es presenta un conjunt d'activitats adreçat, d'una banda, a les empreses dels sector turístic i agroalimentari i, d'altre a persones en atur o que volen millorar la seva qualificació. També vol arribar a les entitats de promoció econòmica de la Catalunya central.

El conjunt de propostes que s’ofereixen tenen com a objectiu:

  • Oferir eines i instruments per retenir el talent al territori.
  • Impulsar les capacitats i potencialitats dels habitants i empreses del territori.
  • Identicar empreses amb potencial de creixement.
  • Millorar la competitivitat dels tres territoris: Berguedà, Solsonès i Moianès.

Els promotors d'aquest projecte són el Consorci de Formació d’Iniciatives Cercs-Berguedà, el Consorci del Moianès i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. I està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Ocupació, el Fons Social Europeu i compta amb el suport d’ACC1Ó.