Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Inici de la temporada dels Tastets TIC al Punt TIC de la Biblioteca de Cambrils amb nous cursos de xarxes socials

Publicat el 25/09/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici

A l'octubre retornen els Tastets TIC al punt TIC de la Biblioteca de Cambrils amb nous cursos sobre xarxes socials –Facebook, Twitter, Instagram– i edició d’articles de la Viquipèdia.

El proper 2 d’octubre es reprenen els tallers al Punt TIC de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils per aprendre a utilitzar: Gmail, Google Chrome, Facebook, Twitter, Instagram i l’edició d’articles a Viquipèdia. Els tastets s’adrecen a persones interessades en adquirir els coneixements i les competències informàtiques bàsiques o millorar les seves habilitats en l’ús de programes i serveis d’Internet, que són coneguts però sovint no es dominen, i en les xarxes socials més esteses.

Les sessions són independents, a cadascuna s’aprendrà una tasca concreta com: utilitzar el correu electrònic de Gmail i el navegador Google Chrome; nocions bàsiques de Facebook, Twitter i Instagram; i edició d’articles de l’enciclopèdia en línia Viquipèdia.

Els tastets de serveis d'Internet es realitzaran en divendres de 18.30 a 20 h: Gmail (2, 9, 16 i 23 d’octubre); Google Chrome (5, 12, 19 de febrer i 4 de març); i Viquipèdia, (6 i 13 de maig).

Els  tastets de xarxes socials es realitzaran en dissabte d’11 a 12 h: Facebook (10 i 24 d’octubre i 7 de novembre); Twitter (16, 30 de gener i 13 de febrer);  Instagram (7, 21 de maig i 4 de juny).

Tots els tallers es realitzaran a la Biblioteca Municipal i per a poder assistir caldrà ser major d’edat i inscriure’s prèviament.

Els interessats podeu obtenir més informació en el següent enllaç.