Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La infografia dels telecentres ja és disponible en català

Publicat el 06/09/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Part de la infografia sobre què són els telecentres de Telecentre.org, en català
Part de la infografia sobre què són els telecentres de Telecentre.org, en català

L'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC ha col·laborat amb Telecentre.org, per tal que la seva infografia sobre què són i què fan els telecentres estigui disponible també en català.

Telecentre.org va publicar el mes de maig una infografia per explicar la tasca que realitzen els telecentres arreu del món. La primera versió estava en anglès i al juliol es van presentar les versions en les altres quatre llengües de les comunitats de Telecentre.org: Castellà, francès, àrab i rus.

Ara, han donat a conèixer set traduccions més, una de les quals és la catalana. La resta són les versions en coreà, portuguès, romanès, cingalès, suahili i tailandès.

La infografia ofereix una breu introducció als telecentres i les xarxes de telecentres i explica la seva influència en la comunitat. El director executiu de Telecentre.org, Miguel Raimilla, explica que volen donar a conèixer el que són i el que fan els telecentres, i facilitar que “tots els membres de la nostra comunitat global tingui una forma fàcil, senzilla i atractiva per resumir això”.

La infografia inclou un mapa on es mostren algunes de les xarxes de telecentres d'arreu del món i la Xarxa Punt TIC n'és una de les que surt representada.