Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Una infografia per explicar què són els telecentres

Publicat el 09/05/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Part de la infografia sobre què són els telecentres de Telecentre.oreg
Part de la infografia sobre què són els telecentres de Telecentre.oreg

Segur que sovint us toca explicar què és i què es fa a un telecentre. La Fundació Telecentre.org ha creat una infografia que us ajudarà en aquesta tasca. Ofereix una breu introducció als telecentres i les xarxes de telecentres i explica la seva influència en la comunitat.

El director executiu de Telecentre.org, Miguel Raimilla, explica que amb aquesta infografia volen donar a conèixer el que són i el que fan els telecentres, i facilitar que “tots els membres de la nostra comunitat global tingui una forma fàcil, senzilla i atractiva per resumir això”.

La infografia inclou un mapa on surten algunes de les xarxes de telecentres d'arreu del món i la Xarxa Punt TIC n'és una de les que surt representada.

Telecentre.org té la intenció de desenvolupar més infografies amb la intenció de descriure el treball, la capacitat, les oportunitats i l'impacte dels telecentres. Aquesta és la primera de totes i ara com ara està disponible en anglès, encara que més endavant se'n faran versions en altres idiomes.