Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Xile acull el primer SparkLab d'Amèrica Llatina

Publicat el 19/06/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Inauguració d'SparkLab Xile
Inauguració d'SparkLab Xile

S'ha inaugurat el 18 de juny i està situat al districte Huechuraba de Santiago, una regió que aglutina les oficines de grans multinacionals, així com zones de molta vulnerabilitat social.

El Centro de Innovación & Tecnología para el Empleo y Emprendimiento - SparkLab Huechuraba ha estat finançat amb el suport del programa "Chile de Todos y Todas" del Ministerio de Desarrollo Social de Xile. Serà gestionat per CDI Chile (Comité para la Democratización de la Informática), una ONG internacional amb més de 20 anys d'experiència apropant la tecnologia a les zones rurals i vulnerables del país.

El centre, que ha estat inaugurat aquest passat 18 de juny, s'adreça a joves amb talent i emprenedors/ores de la regió. El seu principal objectiu serà desenvolupar un espai de coworking i formació, que nodreixi i enforteixi la innovació i la col·laboració, permetent que molts socis/empreses del sector i de la comunitat puguin participar i tenir un paper actiu en el avanç de la tecnologia i aplicacions TIC pensades per a la millora de la qualitat de vida dels usuaris finals del districte.