Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Guia d'iniciació a la informàtica

Publicat el 31/07/2008
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Guia d'iniciació a la informàtica
Guia d'iniciació a la informàtica

Aquesta guia ofereix materials multimèdia i imprimibles per una primera presa de contacte amb la informàtica. Pot ressultar útil com a material de suport per a cursos d'iniciació o com a eina de consulta i reforç per a persones ja iniciades.

La guia d'iniciació a la informàtica està composat de dues parts:

1) Una introducció bàsica però exhaustiva al coneixement de l'ordinador, els seus components i els seus perifèrics (en format PDF de document imprimible).

2) Un paquet multimèdia referent a matèries diverses, com ara: edició de text, sistema operatiu, ús de mòbils, navegació per Internet, correu, creació de pàgines web, retoc d’imatges, etc. Està estructurat en quatre apartats (dossiers, pràctiques, qüestionaris i glossari), que en el seu conjunt conformen una guia d'acompanyament inicial molt completa i adequada com a material de suport per a cursos d'iniciació. També pot ser útil com a eina de consulta i reforç per a persones ja iniciades. Aquest paquet es pot instal·lar en un CD-ROM; funciona com un lloc web per on podeu navegar amb qualsevol dels navegadors disponibles (Firefox, I. Explorer, Safari...).

Nivell: Iniciació en tecnologies de la informació i la comunicació (alguns apartats són una mica més avançats).
Format de presentació: Conjunt de PDF i CD-ROM virtual (és a dir, un arxiu per gravar en un CD-ROM).
Autoria: Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, a partir del material del Consell Insular de Menorca, amb llicència Creative Commons.
Instruccions d'ús: Segueix les indicacions contingudes en aquest document d'instruccions d’ús.
Nota per a dinamitzadors/es: Aquesta Guia et pot ser molt útil com a suport a les activitats de formació del teu centre. Descarrega-te-la des d'aquesta mateixa web i fes-ne còpies. També pots sol·licitar-ne exemplars a l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC, adjuntant el teu pla de formació.

Descarregar la guia d'iniciació a la informàtica (Arxiu ZIP | 137,70Mb)