Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Generalitat de Catalunya a les xarxes socials

Publicat el 16/06/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Guia d'usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya
Guia d'usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya ha creat un espai web on recull informació sobre la seva presència a les diverses xarxes socials i posa a l'abast de tothom una guia d’usos i estil que defineix les pautes per ser-hi d’una manera homogènia.

A www.gencat.cat/web/meugencat/cat/xarxes.htm trobareu un llistat de tots els serveis i comptes que la Generalitat té en les xarxes socials: Pàgines de Facebook, comptes de Twitter, canals a Flickr i Youtube, blocs, etc.

La Generalitat també ha llançat la Guia d'usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya amb la intenció de disposar d’unes pautes comunes perquè els departaments, serveis i marques de la Generalitat puguin ser presents a les xarxes socials de manera coherent i homogènia. Detalla les pautes d’estil i els criteris d’actuació adequats per dur a terme una comunicació efectiva en cada una de les xarxes socials (bloc, Twitter, Facebook, Linkedin, Youtube, Flickr, Slideshare i Delicious), basats en els valors de servei públic, transparència, qualitat, coresponsabilitat, participació i coneixement obert.

 

 

A més de la versió en català, la guia s'ha editat en castellà i en anglès. Al bloc de gencat podeu trobar l'enllaç a les guies en castellà i anglès i també podeu seguir el debat al voltant de la guia.