Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Gem-Tech premia la promoció de la igualtat de gènere en el sector TIC

Publicat el 12/08/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Gem-Tech premia la promoció de la igualtat de gènere en el sector TIC
Gem-Tech premia la promoció de la igualtat de gènere en el sector TIC

La Unió Internacional de Telecomunicacion (UIT) i la ONU Dona convoquen els premis Gem-Tech per a reconèixer la tasca de persones i organitzacions en la incorporació de la igualtat de gènere en les TIC. El termini de presentació de candidatures acaba el 5 de setembre.
 

El guardó està pensat tant per homes com per dones que en el desenvolupament de la seva feina utilitzin la tecnologia per a promoure el canvi i afavoreixin la igualtat del paper de l'home i la dona en el sector tecnològic. Les candidatures poden venir de l'àmbit governamental, civil, d'institucions acadèmiques o del món privat. Els guanyadors es coneixeran a la ITU Plenipotentiary Conference 2014, que tindrà lloc a la ciutat de Busan (República de Corea) del 20 d'octubre al 17 de novembre i seran convidats a assistir a la cerimònia de lliurament de premis.

Si esteu interessats en nominar a una persona o organisme podeu fer-ho de manera online fins les 11.59 (horari d'estiu d'Europa de l'Est) del 5 de setembre de 2014 a través d'aquest enllaç. Els guanyadors seran notificats el 5 d'octubre. En total, hi haurà 7 guanyadors que seran seleccionats per un comitè d'experts de la UIT i ONU Dones.

Google, Facebook o Yahoo són algunes de les grans empreses que posen de manifest que, en general, el percentatge de dones que ocupen llocs de treball a l'àmbit tecnològic és inferior al 20%. Els números tampoc són positius pel que fa als càrrec de direcció.