Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Fujitsu World Tour 2015

09/06/2015
de 09:00 a 18:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Fujitsu World Tour 2015
Fujitsu World Tour 2015

Les últimes tendències tecnològiques estaran a la trobada Fujitsu

Les últimes tendències tecnològiques estaran a la trobada Fujitsu World Tour que tindrà lloc el 9 de juny a Madrid. El lema de la trobada serà "Innovació Centrada en les Persones" (Human Centric Innovation), amb què aquesta companyia pretén expressar "el seu compromís de treballar amb clients i comunitats en la creació d'un futur més pròsper, segur i sostenible a través de les TIC".

La cita inclou la trobada internacional sobre innovació Fujitsu Innovation Gathering 2015 (FIG 2015), on els laboratoris de Fujitsu mostren les últimes tecnologies i solucions que s'estan desenvolupant, així com projectes reals que ja s'estan realitzant conjuntament amb clients i centres d'investigació a Espanya, i que demostren l'impacte de la innovació en les empreses, les administracions públiques, i la societat. Com a part destacada del FIG 2015, comptaran amb sessions específiques sobre innovació en què participaran centres de recerca, universitats, clients i Fujitsu Laboratoris.

En aquesta jornada es podrà gaudir de conferències i xerrades amb experts, participar en taules de debat, escoltar testimonis de clients i visitar una nova zona d'exposició, Fujitsu Smart Community, amb més de 1000 metres quadrats.

També durant l'esdeveniment s'anunciaran els guanyadors del concurs de millors idees "Fujitsu Linked Open Data 2015", i dels premis Fujitsu a la innovació a Espanya.

Detalls del curs

Data: 
dimarts, 9 juny, 2015 - 09:00 a 18:00
Lloc:
Centro de Convenciones y Congresos Norte de IFEMA