Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nova convocatòria formativa ACTIC a la Ribera d'Ebre

Publicat el 03/09/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell Formació certificat  Generalitat ACTIC a la Ribera d'Ebre
Cartell Formació certificat Generalitat ACTIC a la Ribera d'Ebre

La titulació ACTIC correspon a la denominació “acreditació oficial de competències en tecnologies de la informació i la comunicació” que la Generalitat de Catalunya trau de forma oficial durant tot l’any. Des del Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, seu oficial d’aquesta titulació, s’han creat dos cursos de formació de preparació de la prova tan del nivell bàsic com mitjà perquè la gent de la comarca no hagi de desplaçar-se fora a fer-lo.

 Els tècnics del Telecentre de la Ribera d’Ebre han preparat una renovada formació ACTIC que s’iniciarà aquest proper mes de setembre. Es tracta d’una modalitat que té com a base el suport dels professors del curs tan en classes presencials com en la forma de seguiment auto-formatiu per part de l’alumne. Una part de les hores estaran marcades en horari fix i una altra podrà ser escollida per l’alumne en dies i hores que millor li convinguin.

La formació del mes de setembre s’iniciarà el dilluns dia 14 i finalitzarà el dilluns 19 d’octubre, tan pel nivell bàsic com pel nivell mitjà. El preu dels curs de preparació del nivell bàsic és de 64 € i del nivell mitjà de 68 €.

Més informació sobre horaris, tipologia de les classes, nivells, etc. contacteu presencialment a la nostra seu al Carrer Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre, per correu electrònic  telecentre@riberaebre.org o bé per telèfon 977 401 851 (marcar l’opció 2).